Over Ons

Wij zijn een ambitieus team van 4 studenten in ons laatste jaar KMO-Management die deze B2B2C (Business-to-Business-to-Consumer) starten om het nachtleven veiliger te maken. Dit concept begon met een idee en groeide uit tot een bedrijf dankzij onze passie voor ondernemerschap en onze drive om problemen in de maatschappij aan te pakken.

Als studenten hebben we veel geleerd over ondernemerschap en zijn we er zeker van dat we kunnen groeien als bedrijf en voldoen aan de behoeften van onze klanten. We zijn vastbesloten om dit project tot een succes te maken en zijn klaar om de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan. We zijn gepassioneerd over ons idee en zijn er van overtuigd dat we een verschil kunnen maken in de samenleving door bij te dragen aan een veiliger nachtleven.

Onze Missie

Spiking is overal in Europa een probleem. Veel mensen en vooral vrouwen voelen zich niet meer veilig bij het uitgaan. Ons team heeft nagedacht over een oplossing tegen spiking. We hebben "beschermcovers" ontworpen met een "One Size Fits All"-formaat waarmee je de opening van je glas kunt bedekken. Daarnaast hebben de beschermcovers nog een ander nuttig gebruik: ze voorkomen dat er zand of insecten of andere ongewenste zaken in het glas terechtkomen.

We willen zoveel mogelijk clubs, evenementen, organisaties en anderen bereiken om samen met ons de strijd tegen spiking aan te gaan. U kunt onze drankcovers kopen en ze naar wens personaliseren. Dit is een zeer creatieve manier om reclame te maken en uw marketing naar een hoger niveau te tillen!

Kortom, het gebruik van de beschermcovers van SipSafe biedt niet alleen bescherming tegen spiking, maar ook tegen zand en insecten. Door het dubbel gebruik van deze beschermcovers wordt het drinken van een drankje veiliger en aangenamer, zowel binnen als buiten.

Onze visie

We streven naar een toekomst waarin zowel vrouwen als mannen even veel plezier kunnen hebben tijdens het uitgaan en zich geen zorgen moeten maken over wat er allemaal in hun drankje zit.

Our Team

Jan Vandenberghe

Co-founder

Dani Scheffers

Co-founder

Sebbe van Weezenbeek

Co-founder

Lucas Van Dijck

Co-founder